در حال حاضر پیامرسان تلگرام با به عضویت گرفتن ۵۸ درصد از افراد بالای ۱۸ سال جامعه ایرانی و اشغال ۶۰ درصد از ترافیک پهنای باند کشور، مهمترین پیامرسان در ایران محسوب میشود و اگرچه مسئولان ارتباطات و دیگر مقامات قضایی به دنبال جایگزینی یک پیامرسان بومی هستند، این شرایط هنوز مهیا نشده است
دوروف خاطرنشان کرد: تعقیب قضایی تلگرام در ایران و روسیه خطری را برای این شرکت بوجود نمیآورد زیرا ما درهیچکدام از این دو کشور به عنوان شخصیت حقوقی حضور نداریم.
پیش از این کشمکشهای لفظی میان مقامات ایرانی و مدیران تلگرام، داستان دنبالهداری بوده است و زمانی که دادستانی تهران از اعلام جرم علیه تلگرام خبر داد، مدیرعامل این پیامرسان مثل همیشه ساکت نمانده و از این موضوع ابراز شگفتی کرد.
در حال حاضر پیامرسان تلگرام با به عضویت گرفتن ۵۸ درصد از افراد بالای ۱۸ سال جامعه ایرانی و اشغال ۶۰ درصد از ترافیک پهنای باند کشور، مهمترین پیامرسان در ایران محسوب میشود و اگرچه مسئولان ارتباطات و دیگر مقامات قضایی به دنبال جایگزینی یک پیامرسان بومی هستند، این شرایط هنوز مهیا نشده است. با وجود این، هر از چند گاهی اخباری از نارضایتی مسئولان داخلی از فعالیتهای تلگرام به گوش میرسد.
یکیاز این ابراز نارضایتیها، عباس جعفری دولتآبادی - دادستان تهران – بود که در روز چهارشنبه 5 مهر ماه با بیان اینکه علیه مدیریت تلگرام اعلام جرم شده و این پرونده به ناحیه امور بینالملل دادسرای تهران ارجاع شده است، گفت: اینکه شبکه تلگرام خود را تابع قوانین غربی میداند، مانع از رسیدگی به این اعلام جرم نخواهد بود. به موجب این اعلام جرم، شبکه تلگرام علاوه بر ارائه خدمات به گروههای تروریستی ازجمله گروه داعش، به بستری مناسب برای فعالیت سایر گروههای مجرمانه سازمانیافته تبدیل شده و ارتکاب جرایم هرزهنگاری کودکان، قاچاق انسان و مواد مخدر را ترویج و تسهیل کرده است.
در واکنش به این اظهارات، پاول دورف - مدیرعامل تلگرام - که معمولا در پاسخ به توییت دنبالکنندگان خود در شبکه اجتماعی توییتر، به اظهارات اینچنینی واکنش نشان میدهد، نوشت: از شنیدن این موضوع تعجب میکنم. ما به طور فعال محتوای تروریستی و پورنوگرافی را در ایران مسدود میکنیم. فکر میکنم دلایل اصلی، متفاوت از این موضوعات باشد.
Arash Moghaddam آرش مقدم مدرک کارشناسی کامپیوتر و تخصص تولید رسانه دیجیتال دارد و مدیریت تولید بیش ۹ رسانه تصویری، چاپی و اینترنتی را بعهده داشته است. |
ویراستار اول: آرش مقدم؛ ویراستار نهایی: پر ابراهیمی - ویراستاری موقت: عباس حسنلو
ویراستار اول: آرش مقدم؛ ویراستار نهایی: پر ابراهیمی - ویراستاری موقت: عباس حسنلو