ماکرون: برخی خشم‌ها و نارضایتی‌ها را که از سال‌های دور جمع شده‌اند، به خوبی احساس کردم و معتقدم نمی‌توان آنها را فراموش کرد
یک ماه پس از آغاز جنبش جلیقه‌زردها، امانوئل ماکرون ابتدا پذیرفت که افزایش مالیات بر سوخت را به تعویق اندازد و سپس اعلان کرد که آنرا کاملا تعلیق خواهد کرد. ماکرون در سخنان دوشنبه شب خود که بخاطر  ناآرامی و هرج و مرج‌های هفته‌های گذشته جلیقه‌زردها ایراد می‌کرد، اغتشاشات در فرانسه را غیر قابل پذیرش خواند و تاکید کرد که این ناآرامی ها مردم و کشور را مشوش کرده است. مکرون درعین حال خاطرنشان کرد که ممکن است با سخنان خود برخی را آزرده خاطر کرده باشد. او با اشاره به خشونت‌ها گفت وقتی خشونت به امری متداول تبدیل شود آزادی متوقف خواهد شد. وی تاکید کرد که مطمئن است می‌توان راهی برای خروج از بحران پیدا کرد.
رئیس جمهوری فرانسه در این راستا یادآور شد که به دولت دستورهایی برای حل مشکلات داده است. او گفت: "برخی خشم‌ها و نارضایتی‌ها را که از سال‌های دور جمع شده‌اند، به خوبی احساس کردم و معتقدم نمی‌توان آنها را فراموش کرد". ماکرون در ادامه ضمن اشاره به اینکه قصد دارد در کشورش "وضعیت اضطراری اقتصادی و اجتماعی" برقرار کند، خاطرنشان کرد که خشم و نارضایتی عمومی را به خوبی درک کرده و پیشتر سعی کرده برای آنها راه حلی بیابد؛ از جمله موضوع مالیات سوخت که با حذف آن از بودجه سال آینده به کلی آنرا لغو کرده است.
لطفا روی عکس تبلیغات زیر کلیک کنید؛ ادامه مطلب پس از این تبلیغات
Vincent Ho, M.P. Richmond hill, Canada

به گفته ماکرون بر ساعات اضافه کاری از این پس مالیات تعلق نمی‌گیرد و از سال آینده یکصد یورو به حداقل دستمزد اضافه خواهد شد، بعلاوه از شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی خواست برای کارمندان خود پاداش آخر سال وضع کنند. به گفته آ ماکرون این پاداش نیز از این پس مشمول مالیات قرار نخواهد گرفت.
وضع مالیات مضاعف بر غول‌های بزرگ اینترنتی (گافا) که منافع زیادی در فرانسه کسب می‌کنند از دیگر راهکارهای ارائه شده توسط ماکرون برای افزایش درآمد ناشی از کسب مالیات عنوان شد. امانوئل ماکرون همچنین بر مبارزه با فرار مالیاتی تاکید کرد و گفت که مسئولان شرکت‌های بزرگ فرانسوی باید ملیات خود را در فرانسه پرداخت کنند. وی تاکید کرد دیگر تدابیر در نظر گرفته شده در ارتباط با شرکت‌ها به تدریج طی روزهای آینده پس از نشست با مسئولان شرکت‌های بزرگ اعلام خواهد شد.
ادامه مطلب پس از این تبلیغات

Best Persian Iranian Directory

آذربایجان همدردی


حذف طرح افزایش مالیات بر سرمایه برای حقوق بازنشستگی کمتر از دو هزار یورو از دیگر نکاتی بود که رئیس جمهوری فرانسه در سخنان خود به آن اشاره کرد.
ادامه مطلب پس از این تبلیغات
Website Design
Best Persian Iranian Directory

در طی شورش جلیقه‌زردها در فرانسه 3 نفر کشته، صدها نفر زخمی و هزاران نفر دستگیر شدند. بعلاوه میلیون‌ها دلار خسارت به مغازه‌ها و شرکت‌ها وارد آمد. بسیاری از مغازه‌ها مورد تاراج قرار گرفتند. برخی این شورش را به آنارشیست‌ها و راستگرایان افراطی نسبت می‌دهند.
لطفا روی عکس بنر تبلیغاتی کلیک کنید تا برایتان شماره بگیرد
بهترین طراحی و سه بعدی برای بیزینس شما

اردوغان و احمدی‌نژاد خواستار رعایت حقوق جلیقه‌زردها شده بودن و ترامپ گفته بود که "جلیقه‌زردها او را می‌خواهند و او را صدا می‌زنند". وزرات خارجه فرانسه به تندی به ترامپ گفته بود که حق ندارد در امور فرانسه دخالت کند. بیشتر کشورها به فرانسه توصیه کرده بودند که صدای معترضان را بشنوند.
جلیقه‌زردها این شنبه نیز شلوغ خواهند کرد.
لطفا روی عکس تبلیغات زیر کلیک کنید؛ ادامه مطلب پس از این تبلیغات
اتوماسیون و هوشمندسازی خانه و دفتر کار

اگر شما همکاری گرامی ما هستی، مرسی که این مطلب را خواندی، اما کپی نکن و با تغییر به نام خودت نزن، خودت زحمت بکش!
پروتکل علمی - پزشکی جهانی برای مقابله کلیه ویروس‌هایی مانند کرونا که انتقالشان از طریق بسته هوایی است:
۱- ماسک ان-۹۵ بزنید، کرونا از ماسک‌های معمولی رد می‌شود. ۲- فیلتر هوای قوی هپا بگذارید. ۳- تا جایی که می‌توانید از مردم حذر کنید. ۴- تغذیه خوب و سالم داشته باشید، مقادیر زیاد ویتامین C و D مصرف کنید. ۵- بسیار ورزش کنید. ۶- اگر توانستید حتما واکسن بزنید.
Date: Wednesday, December 12, 2018 - 19:00

درباره نویسنده/هنرمند

دیگر مطالب مرتبط

تعمیرات هرگونه وسایل برقی - آلن

Share this with: ارسال این مطلب به