پس از اندکی کش و قوس، مهاجمان بعلت عمل نکردن اسلحه و مواجهه با شمشیرهای مغازه‌داران فرار را بر قرار ترجیح داده و متواری می‌شوند
ترجمه ایران استار - کارکنان فروشگاه جواهرات در "میسی‌ساگای‌" انتاریو‌ با استفاده از شمشیر توانستند از ورود سارقین به داخل مغازه جلوگیری کنند.
بر اساس گزارش پلیس منطقه "پیل" این حادثه در ظهر روز سه‌شنبه در جواهر فروشی "آشوک" رخ داد.
لطفا روی عکس تبلیغات زیر کلیک کنید؛ ادامه مطلب پس از این تبلیغات
Vincent Ho, M.P. Richmond hill, Canada

طبق ویدیویی که از داخل فروشگاه در زمان این اتفاق گرفته شده و توسط آژانس‌های خبری و شبکه‌های اجتماعی نیز پخش شده است، می‌توان مشاهده کرد که چهار دزد با چکش شیشه مغازه را در کمال خونسردی می‌شکنند و این در حالی‌است که کارمندان و یک نفر مشتری در فاصله چند متری آنها هستند. زمانی که یکی از سارقین تلاش می‌کند از پنجره شکسته وارد مغازه شود 3 نفر از داخل با شمشیر به او حمله می‌کنند.
ادامه مطلب پس از این تبلیغات
Website Design
Best Persian Iranian Directory

پسر مالک فروشگاه گفت: "هنگامی که ما آنها را دیدیم که می‌خواهند وارد فروشگاه شوند شروع به فریاد زدن کردیم. یکی از مردان دارای تفنگ ساچمه‌ای بود که خوشبختانه در آن زمان شلیک نکرد. آنها اسلحه داشتند، اما نگرانی اصلی من این بود که من می‌خواستم آنها به فروشگاه من وارد نشوند".
ادامه مطلب پس از این تبلیغات

Best Persian Iranian Directory

آذربایجان همدردی


پس از اندکی کش و قوس، مهاجمان بعلت عمل نکردن اسلحه و مواجهه با شمشیرهای مغازه‌داران فرار را بر قرار ترجیح داده و متواری می‌شوند. در این حادثه کسی زخمی نشده و پلیس در حال بررسی این اتفاق و شناسایی مهاجمان است.
 
لطفا روی عکس تبلیغات زیر کلیک کنید؛ ادامه مطلب پس از این تبلیغات
اتوماسیون و هوشمندسازی خانه و دفتر کار

اگر شما همکاری گرامی ما هستی، مرسی که این مطلب را خواندی، اما کپی نکن و با تغییر به نام خودت نزن، خودت زحمت بکش!
پروتکل علمی - پزشکی جهانی برای مقابله کلیه ویروس‌هایی مانند کرونا که انتقالشان از طریق بسته هوایی است:
۱- ماسک ان-۹۵ بزنید، کرونا از ماسک‌های معمولی رد می‌شود. ۲- فیلتر هوای قوی هپا بگذارید. ۳- تا جایی که می‌توانید از مردم حذر کنید. ۴- تغذیه خوب و سالم داشته باشید، مقادیر زیاد ویتامین C و D مصرف کنید. ۵- بسیار ورزش کنید. ۶- اگر توانستید حتما واکسن بزنید.
Date: Wednesday, November 28, 2018 - 19:00

درباره نویسنده/هنرمند

دیگر مطالب مرتبط

تعمیرات هرگونه وسایل برقی - آلن

Share this with: ارسال این مطلب به